Huis van de buurt,
thuis in de buurt.

Moska Maqsoodi

Participatie en meidenwerk

moska.maqsoodi@demussen.nl

Ruim 10 jaar werkzaam bij De Mussen en ik kom nog steeds vol passie naar het werk toe. Ik maak deel uit van de teams Participatie en Jeugdwerk en houd me voornamelijk bezig met het meidenwerk.
Als participatiemedewerker ben ik  Mussenbreed verantwoordelijk voor de programma’s  en activiteiten voor de ouders ten aanzien van de opvoedingsondersteuning, zoals bijvoorbeeld het kenniscafé, Ontbijt-je-wijs, de thema-avonden, ouderraad en ouder- en kindactiviteiten.

Tijdens de informatiebijeenkomsten behandelen we verschillende sociale en maatschappelijke thema’s. Daarbij leg ik contacten tussen moeders en verschillende disciplines zoals scholen en diverse organisaties voor het geven van informatie en voorlichtingen. Daarnaast coördineer ik de ouderbetrokkenheid op De Prinses Ireneschool en Jan Ligthart school.

Bij het meidenwerk zorg ik voor de organisatie en uitvoering van diverse naschoolse en vakantieactiviteiten. Werken met meiden en hun ouders is bijzonder en uniek. Ik ben dankbaar dat ik door dit mooie werk een steentje mag bijdragen aan het toekomstperspectief van deze jeugd.