Huis van de buurt,
thuis in de buurt.

VANDAAG

woensdag


Speel-o-theekochtend voor ouder en kind

10:00 - 11:30

Samen spelen is erg belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Kom één keer per maand met uw kind(eren) samen spelen tijdens de Speel -o-theek ochtend. Er kan informatie worden gegeven over het aanwezige speelgoed. Wat leert uw kind ervan? Welke vorm van ontwikkeling wordt gestimuleerd? En voor welke leeftijd is het speelgoed geschikt? Hoe werkt het? Allemaal vragen die wij graag beantwoorden. Daarnaast kunt ook met andere ouders in gesprek gaan. Koffie/thee staat voor u klaar!

Naschoolse opvang

11:30 - 18:30


Buitenschoolse opvang

11:30 - 18:30

Kinderen van 4 tot 12 jaar van werkende of studerende ouders zijn van harte welkom op BSO De Mussen. Onze BSO is een gezellige plek waar kinderen na school met andere kinderen kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. Kinderen van de BSO kunnen deelnemen aan activiteiten in het kader van talentenontwikkeling en de BSO biedt de mogelijkheid tot huiswerkbegeleiding. De kinderen van de BSO nemen ook deel aan het uitdagende vakantieprogramma van De Mussen, inclusief de leuke uitstapjes!

Kleuterclub

13:00 - 15:00

Kleuters kunnen iedere dag op een speelse manier deelnemen aan de leerzame activiteiten die we organiseren. Ook is er ruimte om zowel binnen als buiten, vrij te spelen, te bouwen en te knutselen. Let op: aanmelden verplicht! 

Speel-o-theek

13:00 - 15:00

Kinderen (0-12 jaar) kunnen alleen of met hun ouders/verzorgers komen spelen in de speel-o-theek. Het speelgoed kan ook worden geleend om thuis mee te spelen. Wanneer je lid bent van De Mussen kun je automatisch gebruik maken van de speel-o-theek. Laat je nog wel even officieel inschrijven!

Kinderclub (4-12 jaar)

13:00 - 15:00

Kinderen kunnen iedere dag na school komen spelen met andere kinderen in De Mussen. Knutselen, spelletjes doen, verkleden, computeren, het kan allemaal!

Creatief (4-6 jaar)

13:00 - 15:00


Vrij spelen jongens (7-12 jaar)

13:00 - 15:00


TalentenTent! Dans (10-12 jaar)

13:30 - 14:45


TalentenTent! Performance rap (7-9 jaar)

14:00 - 15:00

Heb jij graag een microfoon in je hand? Wil jij leren hoe je jezelf het beste kunt presenteren? Wil jij graag leren rappen of kan je het al, maar wil je nog wat trucjes leren? Ben je graag bezig met het vertellen van verhalen op muziek? Heb jij gevoel voor ritme of wil je graag met ritmes leren werken? Doe dan mee aan de cursus Rap!

Sport & Games (6-12 jaar)

14:00 - 15:30

Racen op een BMX fiets, springen op een lichtvloer of roeien op een boot. Deze sport-games kun je spelen door veel te bewegen. De sportdocent helpt je bij de games en motiveert je, zodat het bewegen extra leuk is!   Locatie: WOW, Rubensstraat 41

TalentenTent! Dans (7-9 jaar)

14:45 - 16:00


Kanjers!

15:00 - 16:00

Kinderen die te kampen hebben met overgewicht worden door middel van sport- en voedingslessen gemotiveerd om af te vallen en zich een gezonde levensstijl eigen te maken. Kanjers wordt aangeboden aan kinderen van alle leeftijden.

HIIT (8-14 jaar)

15:30 - 16:30

Locatie: WoW, Rubensstraat 41

Kinderen

Bij De Mussen kunnen kinderen met elkaar spelen en zich ontwikkelen.
Iedere dag na school en in alle schoolvakanties biedt De Mussen een veelzijdig activiteitenprogramma aan voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Zij kunnen deelnemen aan tal van activiteiten en programma’s op het gebied van sport, kunst, cultuur, natuur en techniek.

De activiteiten worden begeleid door professionele jeugdwerkers, die worden geassisteerd door assistent jeugdwerkers, stagiaires en vrijwilligers. Jeugdwerkers begeleiden kinderen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling en kunnen ouders ondersteunen bij opvoedingsvragen.

Voor kinderen van ouders die werken biedt De Mussen kinderopvang.