Huis van de buurt,
thuis in de buurt.

VANDAAG

dinsdag


Naschoolse opvang

15:00 - 18:30


Kleuterclub

15:50 - 17:30

Kleuters kunnen iedere dag op een speelse manier deelnemen aan de vele leerzame activiteiten die we organiseren. Let op: aanmelden verplicht! 

Kinderclub

15:50 - 17:30

Kinderen kunnen iedere dag na school komen spelen met andere kinderen in De Mussen. Knutselen, spelletjes doen, verkleden, computeren, het kan allemaal! Let op: aanmelden verplicht! 

Huiswerkbegeleiding

16:00 - 17:30

Als je hulp nodig hebt tijdens het maken van je huiswerk, werkstuk of presentatie dan staan de begeleiders klaar om je te helpen. De huiswerkbegeleiding is voor ieder niveau!

TalentenTent! Schaakclub

16:00 - 17:30

Bij de Mussen kun je leren schaken! Bij schaken leer je goed nadenken over je volgende zet en je leert je goed te concentreren. Schaken is een denksport en dus goed voor je brein. Maar het is ook ontzettend leuk!

Buitensport: Voetbal

16:00 - 17:30

Locatie Meester de Bruinplein Voor kinderen van 7-9 jaar

Kinderen

Bij De Mussen kunnen kinderen met elkaar spelen en zich ontwikkelen.
Iedere dag na school en in alle schoolvakanties biedt De Mussen een veelzijdig activiteitenprogramma aan voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Zij kunnen deelnemen aan tal van activiteiten en programma’s op het gebied van sport, kunst, cultuur, natuur en techniek.

De activiteiten worden begeleid door professionele jeugdwerkers, die worden geassisteerd door assistent jeugdwerkers, stagiaires en vrijwilligers. Jeugdwerkers begeleiden kinderen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling en kunnen ouders ondersteunen bij opvoedingsvragen.

Voor kinderen van ouders die werken biedt De Mussen kinderopvang.