Huis van de buurt,
thuis in de buurt.

Stage bij De Mussen

Ben je op zoek naar een afwisselende stageplek in het hart van de bruisende Schilderswijk? Buurtcentrum De Mussen geeft jaarlijks tientallen stagiaires van zowel mbo- als hbo-opleidingen de kans om verschillende vaardigheden op te doen (zoals: voor de groep staan, organiseren, improviseren en teamvaardigheden) en zich te ontwikkelen tot startende professional.

De Mussen gelooft in het principe van ‘de lerende organisatie’. Zowel beroepskrachten als stagiaires én vrijwilligers krijgen veel ruimte om te leren, initiatief te nemen en zich te (blijven) ontwikkelen. Leren inspireert, motiveert en draagt bovendien bij aan het goed kunnen anticiperen op een veranderende vraag en de kwaliteit van de dienstverlening. Het werkt ook verbindend; nieuwe kennis kan (samen) worden ontwikkeld en dit kan vervolgens met elkaar worden gedeeld.

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan een motivatiebrief + CV naar naar: stages@demussen.nl of neem voor meer informatie contact op met onze stagecoördinator Yamina Markai.

Vrije stageplekken: 

Op dit moment hebben wij géén stageplekken beschikbaar! Vanaf augustus 2024 zijn er weer stageplekken vrij.

Snuffelstages

Snuffelstages zijn tijdens het schooljaar helaas 2023/2024 niet mogelijk.