Huis van de buurt,
thuis in de buurt.

NIEUWS

Verslag meivakantie jongerenwerk

06-05-2018 | Geschreven door Mekki en Karim

Speciaal voor de jongeren van De Mussen hebben we een breed en vooral leuk programma ontwikkeld om iedereen met elkaar te verbinden en natuurlijk heel veel plezier hebben. De twee weken van de meivakantie lenen zich daar prima voor! De jongeren een onvergetelijke meivakantie bezorgen, met alleen maar mooie herinneringen aan De Mussen is het doel. Ook dit jaar kan ik zeggen dat het aardig gelukt is.

Met een zeer gevarieerd programma was er voor elkwat wils. We begonnen de vakantie met een voetbaltoernooi waarbij leuke prijzen werden uitgereikt aan de winnaars. Vervolgens mochten de jongeren koken en konden zij genieten van cinema De Mussen. De jongerenwerkgroep bepaalde namens de jongeren de uitjes en dus kwamen ook hun andere wensen in vervulling door naar Planet Jump, Uithof en Goude Wok te gaan.

Uiteraard hadden wij tijdens de vakantie een dagje vrije inloop maar het weer zat super mee en dus maakte we daar goed gebruik van om lekker te sporten op het Meester de Bruinplein. En of dat niet genoeg is zijn wij met de jongeren als afsluiting naar een open Mic gegaan in theater de Vaillant. Hier konden zij genieten van de muziek van onbekend talent van de Schilderswijk. De meivakantie heeft de jongeren goedgedaan en zij verheugen zich nu al op de zomer. Wij bedanken de Fondsen, Gemeente Den Haag en De Mussen voor het mogelijk maken voor dit programma.