Huis van de buurt,
thuis in de buurt.

Afbeelding

NIEUWS

Verslag meidenwerk meivakantie 2019

09-05-2019

Voor de meivakantie was er ook dit jaar weer een mooie verzameling aan activiteiten voor de meiden van de meidenclub. We zijn de vakantie begonnen met een actieve bootkamp workshop. Een flinke workout!
De meiden waren uitgeput, maar hebben enthousiast meegedaan.
Op woensdag hebben de meiden lekkere pizza’s gemaakt. In teams zijn ze aan de slag gegaan om te snijden, garneren en bakken. Het eindresultaat mocht er zeker zijn en de meiden hebben aan een gezellig gedekte tafel in de meidenkamer met smaak opgegeten.
Donderdag stond een uitstapje naar Planet Jump op het programma. Na even gewacht te hebben op de veiligheidsinstructies konden de meiden op de trampolines. Hier hebben de meiden één uur lang kunnen springen op de trampolines en alles wat daar te doen is! De tijd is voorbij gevlogen en de meiden hebben het ontzettend naar hun zin gehad. Super gaaf!

Na een paar drukke en actieve dagen hebben we vrijdag een film & chilldagje gehad om een beetje uit te rusten. Op deze dag hebben we film gekeken en was er ook tijd om spelletjes te spelen en gezellig met elkaar te kletsen.

Om de tweede week van de vakantie in stijl te beginnen hebben we maandag een visagie-dag gehad. Van maskertjes en nagels lakken tot make-upen en je haar doen. Er was van alles te doen.

Dinsdag zijn wij met opgeladen telefoons vertrokken naar Lisse om de Keukenhof te bezoeken. Wat een kleuren en wat een mooie plaatjes om te zien. Zeker waard voor de mooie selfies en vele mooie foto’s en daar heb je je telefoon zeker voor nodig!
Woensdag was in het teken sport en spel, namelijk kickboksen. Hilarisch, maar een actieve dag met leuke wedstrijden en spelletjes.
Donderdag stond een rondvaart op de planning, maar door het slecht weer is het helaas afgezegd. Maar dat vonden wij niet erg want het was meer dan gezellig in de meidenkamer met lekkere hapjes en een dansfeestje. Wat kunnen deze meiden goed dansen!

De week is afgesloten met een bijzondere en super gezellige fietstocht naar het zuiderpark.
Met een bereik van 30 meiden was het weer een top vakantie! Enthousiasme en gezelligheid was er zeker aanwezig. Dankzij de fondsen hebben we weer een mooi vakantieprogramma kunnen bieden aan de meiden uit de wijk, bedankt hiervoor!

De bijbehorende foto’s kun je hier vinden.