Huis van de buurt,
thuis in de buurt.

Afbeelding

NIEUWS

“Niet meer zonder jou”

27-03-2019

Een discussie die iedereen aangaat!

Tijdens Ontbijt-je-Wijs op donderdag 21 maart werd de documentaire “Niet meer zonder jou” van het Zinaplatform vertoond. Een aantal jaren geleden was deze voorstelling ook al in De Mussen te zien en maakte toen diepe indruk op de toeschouwers.

“Niet meer zonder jou” is een confronterende dialoog tussen een traditionele moeder en een vrijgevochten dochter. Een herkenbaar dilemma voor velen van ons. Na de voorstelling kwam er een interessante discussie op gang. Kies je voor het geluk van je kind of je tradities en wat de omgeving van je eist!

Waar de ene moeder beweert goed te weten wat goed is voor haar kind, zegt de andere moeder niet te weten hoe ze ermee om moet gaan als het kind met iemand naar huis komt die buiten de kringen van familie en culturele achtergrond valt. Zeer leerzaam, maar ook een discussie die iedereen aangaat!

Tijdens Ontbijt-je-Wijs worden verschillende thema’s besproken m.b.t. opvoeding, gezondheid en participatie. Iedereen is van harte welkom! Zie de website voor meer info.