Huis van de buurt,
thuis in de buurt.

Afbeelding

NIEUWS

Margedag basisschool ’t Startpunt

14-01-2020

Een succesvolle activiteitenochtend voor de kleuters bij De Mussen!

Basisschool ’t Startpunt had dinsdag 14 januari een margedag. Om 09:00 uur stonden de kinderen te trappelen om deel te nemen aan de activiteiten op De Mussen. Op de locatie Jacob van Campenplein hebben de jeugdwerkers de kinderen opgehaald.

Eenmaal op De Mussen konden de kinderen deelnemen aan verschillende workshops. Een van deze workshops was Circus. Hier leerden ze verschillende acrobatentrucjes en ze leerden omgaan met de circusattributen. Wat gaaf om te zien en te horen hoeveel plezier de kinderen hadden!
Naast circus hadden de kinderen ook een gezellige crea-ochtend met juf Layla en Gaby. De ochtend werd afgesloten met een leuke voorstelling voor de ouders. Veel ouders zijn komen kijken naar de optredens van hun kinderen. Altijd fijn om voor publiek op te treden!

We kijken terug op een geslaagde activiteitenochtend met vele enthousiaste kinderen. We hopen de kinderen snel terug te zien op De Mussen!

Kleuterclub:
Kleuters kunnen iedere dag op een speelse manier deelnemen aan de vele leerzame activiteiten die we organiseren. Er is ook ruimte om, zowel buiten als binnen, vrij te spelen, te bouwen en te knutselen. Interesse in het kleuterwerk van De Mussen? Schrijf je snel in!
Het Kinderwerkteam