Huis van de buurt,
thuis in de buurt.

Afbeelding

NIEUWS

Margedag basisschool ‘t Palet

27-03-2019

Een succesvolle activiteitenochtend voor de kleuters bij De Mussen!

Basisschool ‘t Palet had gisteren een margedag. Om 08:45 uur stonden al vele kinderen op het schoolplein te trappelen om deel te nemen aan de activiteiten op De Mussen. Zowel op locatie Vaillantlaan als Doedijnsstraat zijn de jeugdwerkers de kinderen gaan ophalen. Wat een opkomst! Met 61 kleuters liepen we richting De Mussen, dit beloofde veel gezelligheid!

Eenmaal op De Mussen konden de kinderen deelnemen aan verschillende workshops. Een van deze workshops was muziek. Met kleine gekleurde djembés leerden de kinderen ritmegevoel aan. Door de hele Mussen waren ze te horen. Wat gaaf om te zien en te horen hoeveel plezier de kinderen hadden!
Naast muziek konden de kinderen ook tekenen en schilderen bij meester Hassan. Potloden, verf, papier alles werd uit de kast gehaald en wat een mooie kunstwerkjes werden er gemaakt! Ook theater stond op het programma. De kinderen werden meegenomen in hun fantasiewereld en hadden onwijs veel lol bij het nadoen van de verschillende dieren. Verder kon er ook worden gesport bij meester Karim. De kinderen deden enthousiast mee aan de warming up en het lijnenspel.
De ochtend werd afgesloten met een leuke voorstelling voor de ouders. Veel ouders zijn komen kijken naar de optredens van hun kinderen. Wat ontzettend leuk!

We kijken terug op een geslaagde activiteitenochtend met vele enthousiaste kinderen. We hopen de kinderen snel terug te zien op De Mussen!

Kleuterclub:
Kleuters kunnen iedere dag op een speelse manier deelnemen aan de vele leerzame activiteiten die we organiseren. Er is ook ruimte om, zowel buiten als binnen, vrij te spelen, te bouwen en te knutselen. Interesse in het kleuterwerk van de Mussen? Schrijf je snel in!
Het Kinderwerkteam