Huis van de buurt,
thuis in de buurt.

Afbeelding

NIEUWS

Margedag basisschool De Triangel

24-01-2020

Een succesvolle activiteitenochtend voor de kleuters bij De Mussen!

Basisschool De Triangel had dinsdag 21 januari een margedag. De kinderen, die stonden te trappelen van enthousiasme, werden tussen 08:30 en 09:00 uur door hun ouders naar De Mussen gebracht,

Er waren 3 workshops georganiseerd: Circus, sporten en creatieve activiteiten. Bij de circusworkshop leerden ze verschillende acrobatentrucjes en ze leerden omgaan met de circusattributen. Wat gaaf om te zien en te horen hoeveel plezier de kinderen hadden! De tweede groep is op de vroege ochtend lekker gaan sporten met Meester Rafael in de gymzaal van Basisschool de Triangel. Er werden diverse spellen gedaan die de motoriek van de kinderen bevorderen. De laatste groep had een leuke crea-ochtend met Juf Gaby.

De ochtend werd afgesloten met een voorstelling voor de ouders. Veel ouders zijn komen kijken naar de optredens van hun kinderen. Wat ontzettend leuk! We kijken terug op een geslaagde activiteitenochtend met vele enthousiaste kinderen. We hopen de kinderen snel terug te zien op De Mussen.

Kleuterclub:
Kleuters kunnen iedere dag op een speelse manier deelnemen aan de vele leerzame activiteiten die we organiseren. Er is ook ruimte om, zowel buiten als binnen, vrij te spelen, te bouwen en te knutselen. Interesse in het kleuterwerk van de Mussen? Schrijf je snel in!
Het Kinderwerkteam