Huis van de buurt,
thuis in de buurt.

Afbeelding

NIEUWS

Judo-examens

04-02-2020

Judo-examens

In de week van 13 tot 17 januari zijn judo-examens afgenomen tijdens de lesuren van Judo bij De Mussen.In totaal 13 judoka’s deden examen. Zij lieten zien wat ze konden op vier onderdelen: vallen, werpen, houdgrepen en kanteltechnieken.  Na afloop kregen ze een diploma en een nieuwe kleur voor op hun band. Gefeliciteerd Bedirhan, Jonathan, David, Iyed. Mohammed, Nithin, Mannar, Wided, Safa, Intisar, Keicho, Marwa en Ahmet!

Mini-teamtoernooi in Monster

Op zondag 19 januari zijn de judoërs van De Mussen op reis gegaan naar Monster. Iyed en Mohammed reden met meester Bas in de bus naar Monster, en Marian ging mee om te kijken. De vaders van Iyed en Mohammed waren vooruit gegaan, in de auto.  Ruiz en zijn ouders waren ook aanwezig.  Het was erg druk op het toernooi, en daarom duurde het een uur extra voordat het begon.  Toen het wachten eindelijk voorbij was, kon er echter gejudood worden. De judoka’s deden het erg goed, en er werd veel geleerd.  Aan het einde van de middag kregen de judoërs alle drie een prijs, en gingen ze moe maar trots met hun ouders terug naar Den Haag.

Judomeiden op reis naar Rotterdam

Op 1 februari zijn de vier dapperste meiden van Judo bij De Mussen op reis gegaan naar Rotterdam om mee te doen aan de Deborah Gravenstijn Classic. Het was een judo-evenement met 1000 meisjes, en bestond uit een warming-up met dans en muziek, een judoles van Olympsch medaillewinnaar Deborah Gravenstijn zelf, en een toernooi. Onze meiden deden het erg goed, en eentje had nog zelfs bijna de eerste prijs te pakken. Alle deelnemers kregen een roze judoband, die ze voortaan mogen dragen tijdens de judolessen