Samen spelen
in de buurt.

Afbeelding

Laatste nieuws

Samen spelen in de buurt!

Lees verder

Eerste nieuwsbrief van 2021!

Lees verder

Ga viraal, maar laat je testen!

Lees verder

Versoepeling van de maatregelen

Lees verder

Kinderopvang De Mussen: geen klachten!

Lees verder

Welkom bij Kinderopvang De Mussen!

Kinderopvang De Mussen biedt Peuteropvang met Voorschoolse educatie en buitenschoolse opvang aan. We hebben betrokken en deskundige leidsters en bieden een uitdagende en veilige leeromgeving.

Peuteropvang
Peuters van 2.5 tot 4 jaar zijn welkom op de Peuteropvang met Voorschoolse educatie. Peuteropvang De Mussen heeft betrokken en deskundige leidsters, een uitdagende en veilige leeromgeving en werkt met de nieuwste speel- en leer methodiek. Gezien peuters spelenderwijs leren, staat ze met twee jaar oud al te trappelen om de wereld te verkennen. Dit is hét moment om je kind te helpen basisvaardigheden te ontwikkelen. Op de peuteropvang krijgt je kind de kans om, samen met ander kinderen, spelenderwijs de wereld te ontdekken en te leren. Hierdoor geeft u uw kind een uitstekende start voor de basisschool!

Buitenschoolse Opvang
Na schooltijd en in de schoolvakanties zijn kinderen van 4 tot en met 12 jaar van harte welkom op BSO De Mussen! Onze BSO is een gezellige plek waar kinderen na school kunnen ontspannen en samenspelen met andere kinderen. Met elke week uitdagende activiteiten op het dagprogramma en aandacht voor de talentontwikkeling van uw kind.