Huis van de buurt,
thuis in de buurt.

Alexia Tazelaar

Senior Projectleider

alexia.taxelaar@demussen.nl

Mijn naam is Alexia Tazelaar en ik woon samen met mijn man en twee zonen van 15 en 12 jaar in Rijswijk. Eén september start ik als senior projectleider bij De Mussen.
De afgelopen 2 decennia heb ik mij voornamelijk bezig gehouden op het gebied van mens en arbeid.
Sinds mijn 15e jaar ben ik begonnen met werken in allerlei bijbaantjes o.a. in de horeca, magazijnen, schoonmaak tot het uitbaten van een toilethuis in Kijkduin. Op mijn 25e ben ik “serieus” gestart met werken na een jaar werkzaam te zijn geweest als au pair in New York. Ik ben gaan werken in de kinderopvang en de zorg zowel in dienstverband maar ook via het uitzendbureau Randstad Gezondheidszorg. Dit uitzendbureau heeft mij op gegeven moment gevraagd om te solliciteren als intercedente en zo ben ik in de commerciële dienstverlening terecht gekomen. Na bijna 3 jaar heb ik mijzelf doorbemiddeld naar een baan bij Stichting MEE ZHN.
Daar heb ik de afgelopen 18 jaar gewerkt als consulent Arbeid en later als projectleider Arbeid en Participatie. De ervaring die ik heb opgedaan door in zo veel verschillende banen te hebben gewerkt kwam mij zeer goed van pas in deze baan.
Naast mijn werk reis ik graag en zo veel en divers mogelijk met mijn gezin, ik kook graag voor vrienden en familie, bezoek regelmatig musea en lees veel (thrillers zijn mijn guilty pleasure). Ik vond het heel spannend om de veiligheid en de geborgenheid van mijn vaste baan bij MEE ZHN op te geven. Maar ik kijk er enorm naar uit om te starten met mijn nieuwe collega’s en de Vrouwenacademie al doende en lerende vorm te gaan geven. Ik ontmoet jullie allemaal graag!