Samen bewegen
in de buurt.

Ommetje

De 2e ronde van de wandelwedstrijd is van start! De wandelwedstrijd gaat via de app ‘Ommetje’ van de Hersenstichting. De wandelwedstrijd is gestart op 19-04-2021 en eindigt op 31-05-2021. Opnieuw zal de winnaar met de meest gelopen afstand een sportief cadeau krijgen. Aanmelden kan bij buurtsportcoaches Mirjam Abdulrazak (vrouwen) en Mustapha Bounou (mannen).

Er kan ook aangemeld worden door direct in te loggen in de app ‘Ommetje’ met voor de Dames teamcode: EQTWT en voor de Heren teamcode: AWFB3

Graag aanmelden met volledige voor- en achternaam. De deelnemers van de eerste ronde kunnen uiteraard weer meedoen en opnieuw kans maken op een leuke prijs!

Download de app hier:

   

 

 

 

 

Samen wandelen

Iedere maandag wordt er in kleine groepjes van vier personen gewandeld vanaf De Mussen. Tijdstip: 09:30-10:30 uur. Vooraf opgeven is verplicht. Dit kan bij buurtsportcoach Mirjam.

 

Ik voelde mij veel meer gemotiveerd om dit samen met iedereen te doen, ook al is het op afstand via een app. De vrouwen bij De Mussen zijn zulke harde werkers en wij zijn altijd dankbaar voor hoe leuk ze alle activiteiten maken, zo ook dit. Ik probeer elke dag minstens een uur te lopen en hou mijn vooruitgang ook bij met de ommetje app. Ik ben erg dankbaar voor mijn cadeau en ga er zeker goed gebruik van maken, hartstikke leuk gedaan.

Saman, winnaar 1e ronde Ommetje