Tweets

Fris gewassen liggen onze kindershirtjes klaar voor een nieuwe vakantieweek vol avonturen! #vakantie #kleinewasjes https://t.co/APo8tDJUGB 1 week 6 dagen ago

Voetbaltoernooi Beachstadion

Voetbal toernooi Beachstadion

Op zondag 30 Juni was er in het Beachstadion een leuk voetbaltoernooi georganiseerd en daar zijn wij bij uitgenodigd. Om 11 uur 's ochtends verzamelden we bij De Mussen en konden we met een team van 5 man vol goede moed de strijd aangaan. Op naar Scheveningen!

Aangekomen bij het Beachstadion zag het er uitnodigend uit en zijn we gelijk begonnen met inspelen. Er waren nog 3 andere teams aanwezig en na een kwartiertje gingen we van start. Het was een leuk toernooi en werd eerlijk gespeeld. Na 2x een hele competitie waren wij samen met nog een ander team eerste geworden en moesten er penalty’s genomen worden. hierin delfden we jammer genoeg het onderspit en verloren we.

Na afloop zijn we met zijn allen nog gezellig wat gaan eten en zijn toen weer naar De Mussen terug gegaan. Het was een leuke dag waarin de zon goed zijn werk heeft gedaan. De organisatie bedankt en de volgende keer zijn we zeker weer van de partij!

Verslag: Ruben Bout