Tweets

Fris gewassen liggen onze kindershirtjes klaar voor een nieuwe vakantieweek vol avonturen! #vakantie #kleinewasjes https://t.co/APo8tDJUGB 1 week 4 dagen ago

Verslag jongerenkamp

Kamp 2015

Na het kampsucces van vorig jaar was het eindelijk weer zo ver. de jongens spraken en droomden er al maanden over om op kamp te gaan en dit keer was de eindbestemming Heino Summercamp.

Bedoeling was dat wij om 10 uur ('s morgens ) zouden verzamelen maar bijna alle jongens stonden er al om 9 uur met hun koffers voor De Mussen. Wij werden opgehaald met de bus die ons vervolgens naar Heino bracht. Daar hadden we ons eigen kamphuis waarin wij 3 dagen verbleven. De eerste dag voelde iedereen zich gelijk thuis en dat kan haast ook niet anders als je je eigen zwembad en sportzaal in bezit hebt. Naast dat hadden we natuurlijk veel activiteiten op het programma staan.

Omdat de jongens voornamelijk van sport houden hadden zij gekozen voor het Challenge run programma. Dat houdt in dat zij veel moeten bewegen, klimmen, fietsen en dropping en ga zo maar door. Ook in de avonden hadden de jongens genoeg keuze als het om entertainment gaat. Van bioscoop tot aan kinderdisco en uiteraard ook gewoon gezamenlijk chillen in 1 van de mooie parken die zij daar hebben. Ook was het super om een voetbalwedstrijd die live werd uitgezonden daar te mogen zien in de BIOS! Zo leek het alsof we ook echt naar een voetbal wedstrijd gingen.

De derde dag zijn we zelfs ook gezamenlijk naar pretpark Slagharen geweest en dat was ten slotte ook het einde van 3 superleuke dagen.

Op de jongens zijn we ontzettend trots: iedereen gedroeg zich netjes en daardoor waren de jongens van De Mussen ook zeer populair bij onze buren in Heino! Over dit succes spreken de jongens nog steeds en zij kunnen niet wachten tot volgend jaar. 

 

De foto's staan in het fotoalbum!