Sinterklaas bezocht de kinderen van De Mussen
 

Tweets

Op zoek naar een uitdagende baan als projectcoördinator onderwijsactiviteiten en cultuureducatie? Wij hebben een… https://t.co/64Z69sKt9y 2 weken 6 dagen ago
@PlatformKIS @SchilderMoeders lees even mee ! 3 weken 1 dag ago
Onze kinderen komen in actie! Om 13.30 uur start de sponsorloop voor Stichting Hope. Aanmoedigen wordt zeer gewaard… https://t.co/Dm4p7AQYrs 3 weken 1 dag ago
@ZusterLucretia Wie weet, ik zal de vacature doorsturen ! ^RB 3 weken 6 dagen ago
@Margot430 Bedankt voor het compliment ! 4 weken 21 uur ago

Sinterklaas bezocht de kinderen van De Mussen

Op zondag 1 december vierde Sinterklaas in verband met zijn druk schema alvast zijn verjaardag met de kinderen van 4 – 12 jaar in De Mussen. Sint en zijn Pieten hadden een brief geschreven aan de kinderen zodat elk kind wist dat er een feest was.

Om 12 uur ging de deur van de jongerensoos open en liepen er wel 80! Kinderen naar binnen. Gespannen gezichten bij de kinderen, wat zou er toch gebeuren? Nadat ieder kind een handje pepernoten had gekregen van de Vroege Piet kon de middag starten. De oudste kinderen gingen met juf Wiedia naar de danszaal om daar eens lekker te dansen en een dans voor te bereiden om aan de Sint, Pieten en andere kinderen te laten zien. De jongste kinderen mochten eerst een muts of een heerlijk eetbare ketting maken en deden levend stoelendans. De leiding van de Mussen was erg blij dat er ouders (moeders en vaders ) bleven om een kopje koffie te drinken, hun kinderen  te helpen en natuurlijk om Sint een hand te geven. Zo werd het een gezellige boel.

Gelukkig hebben Pieten ook mobiele telefoons, want de hoofdpiet belde om te laten weten dat Sint onderweg was en dat de kinderen maar heel hard liedjes moesten gaan zingen. En ja hoor, na heel hard gezongen te hebben kwam Sint met wel vier gekleurde Pieten binnen. Ieder kind en iedere ouder kreeg een handje, het was direct feest toen Sint binnen kwam.

Sint had zijn grote Boek mee en hij riep enkele kinderen naar voren en sprak met de kinderen persoonlijk. Sommige ouders werden ook naar voren geroepen want ja, dat vergeten grote mensen weleens, Sint kent natuurlijk iedereen. Na het waanzinnig goede optreden van de grote kinderen werd het tijd dat Sint en zijn Pieten moest vertrekken. Maar het duurde even voordat Sint echt kon vertrekken want Sint wilde weer elk kind een handje geven en dat met zoveel kinderen.

De kinderen maakten zich wel zorgen of de Pieten wel cadeautjes hadden meegebracht.  Sint stelde de kinderen gerust en bij het naar huis gaan kreeg elk kind een cadeautje. Jammer dat het alweer voorbij is maar volgend jaar komt de Sint weer. Dat heeft hij zelf beloofd! 

Voor meer foto's klik hier.