Nationale Diabetes Challenge
 

Tweets

Op zoek naar een uitdagende baan als projectcoördinator onderwijsactiviteiten en cultuureducatie? Wij hebben een… https://t.co/64Z69sKt9y 2 weken 2 dagen ago
@PlatformKIS @SchilderMoeders lees even mee ! 2 weken 4 dagen ago
Onze kinderen komen in actie! Om 13.30 uur start de sponsorloop voor Stichting Hope. Aanmoedigen wordt zeer gewaard… https://t.co/Dm4p7AQYrs 2 weken 4 dagen ago
@ZusterLucretia Wie weet, ik zal de vacature doorsturen ! ^RB 3 weken 3 dagen ago
@Margot430 Bedankt voor het compliment ! 3 weken 4 dagen ago

Nationale Diabetes Challenge

Sport en bewegen is gezond voor iedereen, maar zeker voor mensen met diabetes.

Daarom doen De Mussen en gezondheidscentrum De Koning mee aan de nationale Diabetes Challenge 2016. Vanuit De Mussen zijn er momenteel een dames- en een heren wandelgroep actief die de komende 20 weken wekelijks een wandeling maken door de wijk en de stad.

In het hele land wordt er in het kader van deze Challenge op 100 verschillende plaatsen gewandeld. In oktober worden alle wandelgroepen op de Veluwe verwacht om met elkaar met elkaar te wandelen, de finish is bij Paleis het Loo. We hopen met zeker 20 wandelaars uit de Schilderswijk daar aanwezig te zijn. En dan maar hopen dat de wandelgroepen de smaak te pakken hebben gekregen en ook na oktober blijft wandelen! Uiteraard zijn alle wijkbewoners welkom, ook als je geen diabetes hebt.

De diabetes challenge wordt mede mogelijk gemaakt door de Bas de Goor Foundation.

Meer informatie over de wandelgroepen en de Challenge bij Buurtsportcoach Mark Kegel, of kom naar het sportspreekuur op woensdagochtend. Tijd: 10.00 - 12.00 uur.

Vertrek wandelgroep dames: om 10.15 uur iedere woensdag

Vertrek wandelgroep heren: om 13.30 uur iedere woensdag