Meidenkamp, ook dit jaar weer een groot succes!
 

Tweets

Fris gewassen liggen onze kindershirtjes klaar voor een nieuwe vakantieweek vol avonturen! #vakantie #kleinewasjes https://t.co/APo8tDJUGB 2 weken 2 dagen ago

Meidenkamp, ook dit jaar weer een groot succes!

Ook dit jaar was het meidenkamp weer een groot succes! We zijn in de meivakantie met een groep meiden op kamp geweest naar het Summercamp Heino (dichtbij Zwolle). Weken van te voren werd er al veel gepraat over het kamp en de meiden hadden er veel zin in.

We hebben veel leuke, spannende en onvergetelijke activiteiten gedaan. De eerste dag hebben we gezwommen in een zwembad dat we helemaal voor onszelf hadden! Daarna hebben we dieren gevoed waaronder lama’s, herten en emoes. De tweede dag hebben we meegedaan aan een ChallengeRun. De meiden hebben geklommen in een klimtoren, een kanotocht gemaakt en leren schieten met een handboog. Ook hebben de meiden meegedaan aan de bungeerun en hebben ze op een bikestepper de omgeving verkend. Als laatste bleef de grootste uitdaging over: het touwbanenparcour! De derde en tevens de laatste dag zijn we naar het attractiepark Slagharen gegaan, waar we een onvergetelijke tijd hebben gehad! De meiden hebben tijdens het kamp erg genoten en hebben leuke ervaringen opgedaan buiten de thuis- en schoolomgeving.

Onze dank gaat uit naar het Vakantieloket die dit geweldige kamp heeft mogelijk gemaakt! Op naar meidenkamp 2015!