Leesclub
 

Tweets

Op zoek naar een uitdagende baan als projectcoördinator onderwijsactiviteiten en cultuureducatie? Wij hebben een… https://t.co/64Z69sKt9y 2 weken 2 dagen ago
@PlatformKIS @SchilderMoeders lees even mee ! 2 weken 4 dagen ago
Onze kinderen komen in actie! Om 13.30 uur start de sponsorloop voor Stichting Hope. Aanmoedigen wordt zeer gewaard… https://t.co/Dm4p7AQYrs 2 weken 4 dagen ago
@ZusterLucretia Wie weet, ik zal de vacature doorsturen ! ^RB 3 weken 3 dagen ago
@Margot430 Bedankt voor het compliment ! 3 weken 4 dagen ago

Leesclub

Afgelopen woensdag is bij De Mussen de leesclub van start gegaan met een zeer gemotiveerde groep vrouwen. De vrouwen hebben de keuze laten vallen op het boek "Dochter van Agadir" van Ouarda Saillo. Een boek waar een Marokkaanse vrouw haar jeugd als wees in Marokko beschrijft.

Het boek heeft verschillende reactie bij de vrouwen opgeroepen. Tijdens de bijeenkomst kwam er een discussie op gang waarbij vrouwen hun eigen jeugd onder de loep hebben genomen. De vrouwen waren open ondanks dat de vrouwen elkaar niet goed kenden. De moeders stelden zichzelf ook vragen zoals; Doe ik het als moeder wel goed? Maak ik niet de zelfde fouten, bewust of onbewust, als mijn moeder? Het lezen van dit boek maakte de vrouwen bewuster van hun rol als moeder.

Vóór september moeten er nog 2 boeken gelezen worden, namelijk "Duizend Schitterende Zonnen" van Khaled Hsseini en "Eus" van Ozcan Akyol.  De vrouwen verheugen zich daar erg op.