Kooklessen voor de tieners
 

Tweets

Fris gewassen liggen onze kindershirtjes klaar voor een nieuwe vakantieweek vol avonturen! #vakantie #kleinewasjes https://t.co/APo8tDJUGB 1 week 6 dagen ago

Kooklessen voor de tieners

Dinsdag kookles 

Op dinsdag is er kookles: aan het begin van de avond zijn de jongeren van De Mussen, of die van The Mall, aan het koken.
Mehmet Saglam schreef dit verslag:  
We zijn begonnen met een gezonde maaltijd , tonijnsalade met pasta .
Tieners en Jongeren hadden er zin in , dus werd er gewerkt in de keuken.Er werd groente en fruit gesneden in kleine stukjes , pasta werd klaargemaakt in kokend water.Jongeren en Tieners  waren enthousiast bezig met het snijden van uien en paprika .
Gelukkig hadden we geen EHBO doos nodig , want niemand sneed zich in de vingers.De technieken en tactieken van het snijden werd keurig uitgelegd , dus de voorbereiding verliep goed.
We hadden 31 jongeren aan tafel om te smullen van deze heerlijke salade met pasta .Het was weer eens een heerlijke avond met de boys .
Het opruimen verliep ook keurig met tieners en jongeren, we  boekten resultaat van hoge klasse.Ook hadden we een gezellig gesprekje met de jongeren en tieners na het eten .