De Sport-O-Theek gaat open!
 

Tweets

Op zoek naar een uitdagende baan als projectcoördinator onderwijsactiviteiten en cultuureducatie? Wij hebben een… https://t.co/64Z69sKt9y 2 weken 3 dagen ago
@PlatformKIS @SchilderMoeders lees even mee ! 2 weken 5 dagen ago
Onze kinderen komen in actie! Om 13.30 uur start de sponsorloop voor Stichting Hope. Aanmoedigen wordt zeer gewaard… https://t.co/Dm4p7AQYrs 2 weken 5 dagen ago
@ZusterLucretia Wie weet, ik zal de vacature doorsturen ! ^RB 3 weken 4 dagen ago
@Margot430 Bedankt voor het compliment ! 3 weken 5 dagen ago

De Sport-O-Theek gaat open!

Op woensdag 30 maart is het dan zover. Om 13.00 uur zal onze eigen sport-o-theek geopend worden door dhr. Gert-Jan Bunck, stadsdeeldirecteur Schilderswijk.

Bij de Sport-o-theek kunnen kinderen buitenspeelgoed lenen om op het Mr. De Bruinplein mee te spelen.

De Sport-o-theek was een grote wens van de kinderen van De Mussen. Zij hebben bij de Krachtwijk met een handtekeningenactie  hun wens kracht bij gezet. De kinderen hadden 600 handtekeningen opgehaald! Vanuit de Krachtwijk zijn vervolgens middelen beschikbaar gesteld om de Sport-o-theek te starten. De kinderen hebben  met de kinderwerker overlegd over de inventaris van de Sport-o-theek. Vervolgens zijn de fietsen, skates, ballen, rackets en nog veel meer spullen aangeschaft.

Het is de bedoeling dat de kinderen en hun ouders de Sport-o-theek gaan beheren. Hiervoor zoeken wij nog vrijwilligers! Heeft u interesse om ons en de kinderen te helpen met de uitleen? Kom langs en maak een afspraak.

De Sport-o-theek zal geopend zijn op de dinsdag 15.00 – 17.00 uur, woensdag 14.00 – 16.00 uur en donderdag 15.00 – 17.00 uur. De Sport-o-theek is een aanwinst voor De Mussen: we hopen dat veel kinderen er gebruik van zullen maken

Lid worden?

Als je lid wil worden van de uitleen moet je het volgende regelen. Je haalt een inschrijfformulier en algemene voorwaardenbrief bij de balie. Het formulier kan je ingevuld inleveren bij de balie of Sport-o-theek maar let op: een ouder moet mee om het formulier bij de balie te ondertekenen. Zonder ouder geen pasje!

We willen heel graag dat ouders ingelicht zijn over de voorwaarden van de uitleen en dat de ouders weten dat zij altijd verantwoordelijk zijn voor hun kind(eren). Vandaar dat wij u vragen om bij de inschrijving aanwezig te zijn. Lid worden is gratis.

Wij danken het Oranjefonds, de bewonersparticipatiebudgetten Krachtwijken en de Haagse Soroptimisten voor hun financiële bijdrage aan onze sport-o-theek.