Dank u Sinterklaasje!
 

Tweets

Op zoek naar een uitdagende baan als projectcoördinator onderwijsactiviteiten en cultuureducatie? Wij hebben een… https://t.co/64Z69sKt9y 3 weken 2 dagen ago
@PlatformKIS @SchilderMoeders lees even mee ! 3 weken 4 dagen ago
Onze kinderen komen in actie! Om 13.30 uur start de sponsorloop voor Stichting Hope. Aanmoedigen wordt zeer gewaard… https://t.co/Dm4p7AQYrs 3 weken 4 dagen ago

Dank u Sinterklaasje!

"Dank u Sinterklaasje"

Op woensdag 3 december hebben Sinterklaas en zijn vriendelijke Pieten De Mussen bezocht. In zijn druk schema kon hij echt niet op 5 december bij De Mussen komen. 


Sinterklaas ging eerst naar de sportzaal waar 60 kinderen waren om het Pietenspel te spelen. Maar dat gaat stukken beter als eerst Sint en de Pieten zelf langs zijn geweest. Sint werd met luid gejuich ontvangen en ondanks dat de kinderen 9 jaar en ouder waren was het handje geven heel erg populair. 


Na de grote kinderen was het tijd voor de jongere kinderen. Deze kinderen waren al een hele middag bezig met tekeningen maken voor Sint en maakten gezonde hapjes want we zijn tenslotte een JOGG gemeente. 
De Sint en zijn gekleurde Pieten werden enthousiast ontvangen door 60 andere kinderen, het duidelde Sint gewoon van alle namen die hij moest onthouden. 


Na heel veel liedjes, dansjes, tekeningen en high fives werd het tijd om te gaan. Gelukkig was kado-Piet ook mee en die liet volle zakken met lekkers en een cadeautje achter. Dank je Sinterklaas! Tot volgend jaar!

Er zijn nog meer foto's!