ADO-FC TWENTE
 

Tweets

Fris gewassen liggen onze kindershirtjes klaar voor een nieuwe vakantieweek vol avonturen! #vakantie #kleinewasjes https://t.co/APo8tDJUGB 2 weken 2 dagen ago

ADO-FC TWENTE

Den Haag 14 april


Afgelopen zaterdag (13-04-2013) zijn we met de jongeren van clubhuis De Mussen naar een voetbalwedstrijd geweest : ADO Den Haag vs. FC Twente Enschede. Het was een zeer leuk en leerzaam uitstapje. We hebben de dag voor de wedstrijd afgesproken dat we om 19:00 verzamelen bij de voetbalzaal van het clubhuis. Dat was goed verlopen, want iedereen was ruim op tijd aanwezig, en zodoende konden we op tijd vertrekken.

Op het Centraal Station heerste een hele leuke sfeer. Alle Ado Den Haag supporters liepen de hele tijd te zingen en lol te maken en het gezang ging ook door in de randstadrail. Iedereen had zin in de wedstrijd. We waren een half uur voor aanvang al aanwezig. Zo konden we ook nog de warming-up zien. Er heerste een geweldige sfeer. Voor veel jongens was dit de eerste keer. Ze vonden het best wel spannend. De supporters liepen de hele tijd te zingen. Jammer genoeg verloor ADO de wedstrijd met 1-3. Ondanks dit teleurstellende resultaat was het een geslaagd uitstapje: we hebben veel opgestoken van de manier van voetballen en we hebben tevens veel geleerd van de strategie├źn en tactieken. Deze ervaring kunnen we meenemen naar onze eigen voetbalwedstrijden en toernooitjes. We hopen ook dat we vaker wedstrijden kunnen bekijken, want het is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. De leeftijd varieerde van 9 t/m 18 jaar. Er was dus niet echt een leeftijd aan gebonden.

Na afloop kwamen een paar ouders de kinderen ophalen. Ze waren blij dat alles goed was verlopen en goed was georganiseerd. Hiervoor werd meester Khaled ook bedankt. Kortom: Het was weer eens leuk dagje uit met het clubhuis!!
Geschreven door: Jawad Achahbouni